Γιώργος Πετράκης: Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΛ μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του Metropolis 95,5 για την μεταγραφή του Ανδρέα Τετέι στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχει ακόμη δρόμο να φτάσει το ταβάνι του».

"Συνεχής η εξέλιξη Τετέι, έχει δρόμο για ταβάνι - Παράδειγμα ο Παντελίδης"
Intime

«Για τον Τετέι πίστευα από τότε που συνεργαζόμασταν στη Β’ Εθνική, στην Κηφισιά τι μπορεί να κάνει. Είχε όλα τα προσόντα για να παίξει πιο ψηλά και στις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Φαινόταν από τότε τι μπορούσε και δεν εξεπλάγην ότι πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ήρθε στα 18 του στην Κηφισιά με την έμπνευση του κ. Πρίτσα και από τότε εξελίσσεται συνεχώς. Το πιο σπουδαίο είναι ότι έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά. Παίρνει τώρα αυτό που του αξίζει, αλλά το ταβάνι του δεν το έχει φτάσει ακόμη».

«Ζωντανό παράδειγμα ο Παντελίδης»

«Ο Παντελίδης είναι ζωντανό παράδειγμα για όλους. Δεν τα παράτησε, δούλεψε σκληρά και συνεχίζει να ανταμείβεται. Αυτό πρέπει να βλέπουν οι νεότεροι: ότι ποτέ δεν σταματάς να προσπαθείς».

Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στο φετινό Πρωτάθλημα της Super League, υπογραμμίζοντας την απρόβλεπτη φύση του: «Κάθε αγωνιστική βλέπουμε ότι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Ο Άρης έρχεται από ένα δύσκολο αποτέλεσμα από τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τρίπολης, ενώ ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκει ρυθμό και σε αυτό έχει παίξει ρόλο και ο κ. Κόντης».

Για το επικείμενο ντέρμπι των Δικεφάλων, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο Γιώργος Πετράκης απέφυγε κάθε πρόβλεψη: «Και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες, δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά, ειδικά σε τέτοιες αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου».

"Συνεχής η εξέλιξη Τετέι, έχει δρόμο για ταβάνι - Παράδειγμα ο Παντελίδης"
Intime