Άρης: Οι Κίτρινοι στρέφουν την προσοχή τους για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, την Κυριακή (26/10) και όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (21/10) θα προμηθευτούν τουλάχιστον 500 εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Ίδια συμφωνία με πέρσι
Το δυνατό σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου θα δώσει μια μεγάλη μάχη με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, με σκοπό των δυο ομάδων να αποσπάσουν όσο περισσότερους πόντους γίνεται, για να διευρύνουν την βαθμολογική τους διαφορά, μιας και οι δυο βρίσκονται στην 5η θέση με 11 βαθμούς.
Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν Άρης και Λεβαδειακός συμφώνησαν για την παρουσία τουλάχιστον 500 φίλων των Κιτρίνων, όπως και πέρσι, ενώ μάλιστα αν χρειαστεί θα ανοίξει και διπλανή θύρα για επιπλέον εισιτήρια.
