Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουβεντίδης, λίγη ώρα μετά την απόφαση του ΔΣ του Ερασιτέχνη, τοποθετήθηκε στα social media.

Με μήνυμά του τόνισε χαρακτηριστικά ότι τη Νέα Τούμπα θα τη φτιάξει ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης.

«Τη Νέα Τούμπα θα τη φτιάξει ο άνθρωπος που έφερε τη χαρά στην Τούμπα. Τέλος...», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικεφάλου του Βορρά.

Απόφαση-ανακοίνωση ΑΣ ΠΑΟΚ για νέα Τούμπα - "Άμεσα συνάντηση με την ΠΑΕ"!

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ, το βράδυ της Τετάρτης (22/10), όπου αποφασίστηκε το σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως, μάλιστα επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο ΑΣ ΠΑΟΚ, η επιθυμία είναι η συνάντηση με τους ιθύνοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Το ΔΣ του Α.Σ. ΠΑΟΚ συνεδρίασε στις 22 Οκτωβρίου στα Γραφεία του ερασιτέχνη και κατέληξε στο σχέδιο μνημονίου-συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα, που θα προταθεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επιθυμία μας είναι η συνάντηση να γίνει το συντομότερο δυνατό».