Ο Βόλος δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League γνωρίζοντας την ήττα με 3-0, έχοντας όμως και σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς ζήτησε πέναλτι στη φάση πριν το 1-0, για τράβηγμα στον Λάμπρου εντός περιοχής. 

Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας και Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με ποστάρισμά του στην σελίδα του στο Facebook ανέφερε τα εξής: «Αφήστε μας να παίξουμε μπάλα. Φτάνει πια να ασελγείτε κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου και πάντα υπέρ των μεγάλων γιατί με αυτά που συνέβησαν σήμερα θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

Αν δεν είναι πέναλτι στο Λάμπρου στο 47ο λεπτό με το αποτέλεσμα του αγώνα στο 0-0, τότε ο Βεργέτης θα έπρεπε να του δείξει κίτρινη κάρτα για θέατρο. Όσο ο για το φάουλ του Μύγα από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ ο τηλεοπτικος φακός μιλάει από μόνος του. Απλά ανύπαρκτο. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά παραπάνω αλλά το αφήνουμε εδώ. Ντροπή κύριε Βεργέτη και κύριε Παπαπετρου.»

Το σχόλιο του Παναγιώτη Βαρούχα για το ΠΑΟΚ - Βόλος

Ο Παναγιώτης Βαρούχας πάντως σχολιάζοντας τις επίμαχες φάσεις από την Τούμπα στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ, τόνισε πως ο Λάμπρου αντέδρασε υπερβολικά στην προσπάθειά του να πάρει πέναλτι, ενώ για το φάουλ στο 1-0, σημείωσε πως υπάρχει παράβαση, αλλά δεν είναι πέναλτι, όπως ζήτησαν  από τον Δικέφαλο.