Ο Παντελής Θαλασσινός είναι γνωστός για την αγάπη του στην ΑΕΚ, με τον διάσημο τραγουδιστή να παρακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-0.
Με ανάρτησή του μετά τη λήξη του αγώνα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, ενώ άσκησε κριτική τόσο στη διοίκηση όσο και στη στάση ορισμένων οπαδών της ΑΕΚ, τους οποίους χαρακτήρισε "οπαδούς της νίκης" μεταξύ άλλων.
Διαβάστε επίσης...
"Έπρεπε να αποβληθεί ο Γκαρθία, εύκολες κίτρινες στην ΑΕΚ"
Ο Παντελής Θαλασσινός δεν είδε με καλό μάτι τη διαιτησία του Τομπίας Στίλερ, ενώ τόνισε με νόημα ότι η επίσημη ΑΕΚ "σιωπά, όταν αναγκάζεται να παίζει με Γερμανούς συνεχώς διαιτητές, στα συνεχόμενα ατυχή ντέρμπι".
Παράλληλα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε δύο φάσεις από την αναμέτρηση, υποστηρίζοντας ότι ο Ντάνι Γκαρθία θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από το πρώτο ημίχρονο, αλλά και ότι ο Σαντιάγκο Έσε γλίτωσε κίτρινη κάρτα σε φάσεις παρόμοιες με αυτές που "κιτρινίστηκαν" οι Πέτρος Μάνταλος και Αμπουμπακαρί Κοϊτά.
Δείτε την ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο