ΠΑΟΚ: Ενόψει της αποψινής αναμέτρησης Κυπέλλου με την ΑΕΛ (29/10, 21:30), ο Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζει μία ενδεκάδα με «φρεσκαρίσματα», κρατώντας όμως ατόφιο το πνεύμα σοβαρότητας που χαρακτηρίζει τον φετινό ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός σκοπεύει να μοιράσει χρόνο συμμετοχής, δίνοντας ανάσες σε βασικούς και ευκαιρίες σε παίκτες που χρειάζονται ρυθμό.
Σύμφωνα με το πλάνο του, 4-5 ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν πιο ενεργό ρόλο, χωρίς να αλλοιώνεται ο κορμός. Οι Λόβρεν και Γιακουμάκης θα προφυλαχθούν λόγω ίωσης – με τον Κροάτη πάντως διαθέσιμο στην αποστολή – ενώ στόχος είναι να αυξηθεί ο εσωτερικός ανταγωνισμός.
Διαβάστε επίσης...
Ποιοι παίρνουν χρόνο
Περισσότερη συμμετοχή για Βολιάκο και Μπιάνκο, τους δύο Ιταλούς που ο Λουτσέσκου θέλει να εντάξει πιο δυναμικά στο ροτέισον. Βασικός ξανά ο Λούκα Ιβανουσέτς, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να «στοχεύει» στην αγωνιστική του άνοδο ενόψει απαιτητικού προγράμματος. Ο Τόμας Κεντζιόρα είναι πιθανό να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα στο δεξί άκρο, προσθέτοντας σταθερότητα στα μετόπισθεν.
Ο Τέιλορ διατηρεί τη θέση του, επιβραβευμένος για την εμφάνισή του απέναντι στον Βόλο. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Φεντόρ Τσάλοφ θα ηγηθεί ξανά, αναζητώντας συνέχεια στο σκοράρισμα και «καθαρές» συνεργασίες με την τριάδα πίσω του.
Η περίπτωση Ζίβκοβιτς
Ειδική περίπτωση αποτελεί ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί σήμερα κανονικά στο Κύπελλο, καθώς την Κυριακή στις Σέρρες θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής και θα απουσιάσει από το πρωτάθλημα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο