Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Τσακίρης, ο οποίος μίλησε για τα αγωνιστικά ζητήματα της Ένωσης, ενώ εξέφρασε παράλληλα και την απορία του για την ώρα της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.
Αρχής γενομένης από την ώρα του αγώνα με τους Αγρινιώτες (21:00), ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ τόνισε πως δεν γίνεται να προγραμματίζεται τόσο αργά ένας αγώνας πρωταθλήματος, καθώς αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για αρκετό κόσμο να πάει στο γήπεδο.
Διαβάστε επίσης...
Αναφορικά με τα αγωνιστικά θέματα, σημείωσε πως η Ένωση καλείται να ανταποκριθεί στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι τη διακοπή για να δείξει ότι έχει φύγει από την κρίση, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που την ταλανίζουν.
"Μετρημένα κουκιά" στην ΑΕΚ, η πιθανή ενδεκάδα
Συγκεκριμένα ανέφερε πως «τα κουκιά είναι μετρημένα» για το ματς με τον Παναιτωλικό, αφού λείπουν οι Ζίνι, Γιόβιτς, Μάνταλος και Ελίασον από τη μεσοεπιθετική γραμμή.
Στα θετικά -όπως είπε- είναι το γεγονός πως ο Μουκουντί προπονήθηκε, αλλά πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει βασικός, όπως επίσης και το ότι ο Νίκολιτς θα χει στον πάγκο και τον Περέιρα, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τέλος, το δίδυμο Πινέδα-Μαρίν είναι το επικρατέστερο για τα χαφ, ενώ φανέλα βασικού θα πάρει και ο Καλσοκάμης, που θα ξεκινήσει στο δεξί άκρο της επίθεσης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο