Αλεσάντρο Μπιάνκο: Ο Ιταλός μέσος του ΠΑΟΚ εμφανίζεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι και μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ, βάζοντας το... κερασάκι στην τούρτα στη νίκη της ομάδας του.
Μάλιστα ο ίδιος κατά τη διάρκεια των δηλώσεών μετά το τέλος του αγώνα ο 24χρονος αποκάλυψε ότι ο Οζντόεφ τον αποκάλεσε... Αμπροσίνι, εννοώντας τον παλαίμαχο Ιταλό διεθνή, ενώ έκανε σύγκριση του γκολ και με ιταλική συνταγή.
Διαβάστε επίσης...
«Είδωλό μου ο Μπαρέλα»
«Είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά κυρίως για τη νίκη της ομάδας, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο. Είναι καλή περίοδος αυτή που διανύουμε, αλλά έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, πρώτα το ευρωπαϊκό και μετά με τον Παναθηναϊκό, πριν το ρεπό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Είμαστε καλή ομάδα, με καλούς ανθρώπους, με έχουν βοηθήσει πολύ. Μου αρέσει η πόλη, μου αρέσει η ομάδα. Πρέπει να πάρουμε τους έξι βαθμούς στα ματς που έρχονται, με τον ίδιο τρόπο που κάναμε μέχρι τώρα».
Για το αν μπορούσε να συγκρίνει το γκολ του με ένα ιταλικό φαγητό: «Λιγκουίνι με ντομάτα, απλό αλλά καλό».
Για τα ματς με Γιουνγκ Μπόις και Παναθηναϊκό: «Στόχος φυσικά είναι οι έξι βαθμοί. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε δύο νίκες».
Για το ότι ο Οζντόεφ τον αποκάλεσε Αμπροσίνι: «Μην τον ακούτε… κάνει πλάκα!».
Για το αν ο Μπαρέλα, το είδωλό του, θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ, σαν αυτό που έβαλε: «Είναι το είδωλό μου, σίγουρα θα μπορούσε να το κάνει», είπε ο Αλεσάντρο Μπιάνκο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο