Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη σαββατιάτικη νίκη επί του Άρη και ενόψει του αγώνα με την Αϊντχόφεν στο Champions League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Τι περιμένατε από τον Μεντιλίμπαρ; Με τον Άρη το Σάββατο, μέχρι την αποβολή του Μάνσα και το πέναλτι, δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερα μεγάλη απειλή από τον αντίπαλο. Και τα λάθη μέσα στο παιχνίδι είναι. Μόνο αυτό θυμόμαστε και το δοκάρι από την κεφαλιά του Μάνσα. Δεν ταλαιπώρησε την άμυνα του Ολυμπιακού ο Άρης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.
Διαβάστε επίσης...
"Η ατομική ποιότητα θα τον βγάλει από την δύσκολη θέση"
Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ατομική ποιότητα ορισμένων παικτών της ομάδας, τονίζοντας ότι αυτή θα τον βγάλει αρκετές φορές από την δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα.
«Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, έχει παίκτες με ποιότητα, όπως ο Ποντένσε και ο Ταρέμι, ενώ η πάσα του Ελ Κααμπί είναι δείγμα ατομικής ποιότητας. Η ατομική ποιότητα θα βγάλει πολλές φορές τον Ολυμπιακό από τη δύσκολη θέση στο πρωτάθλημα. Όσο η ομάδα παίζει έτσι, χρειάζεται η ατομική ποιότητα και κάποιες στατικές φάσεις, αφού μιλάμε για μέρος του παιχνιδιού», πρόσθεσε.
Και συνέχισε, μιλώντας για τις πιθανές επιλογές του Μεντιλίμπαρ για το αρχικό σχήμα για την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ολλανδίας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο