Για το κέρδος της ΑΕΚ κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο από τον τρόπο που πήρε το ματς με τον Παναιτωλικό και τις αποφάσεις διαιτητή και VAR μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στην ευεργετική σημασία που έχει για την ΑΕΚ ότι κατάφερε να πάρει το ματς-θρίλερ με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι δεδομένης της αμφισβήτησης και της εσωστρέφειας που θ’ ακολουθούσε σε περίπτωση γκέλας, ήταν η σημαντικότερη νίκη της «Ένωσης» μετά απ’ αυτή με την Άντερλεχτ.

Όσο για τη διαιτησία, χαρακτήρισε εκνευριστικές τις αποφάσεις του Παπαδόπουλου, τονίζοντας ωστόσο ότι προκάλεσαν αφύπνιση του κόσμου και της ομάδας, ώστε να κυνηγήσει με περισσότερη ένταση το γκολ.

Εξάλλου, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στα διαφορετικά μέτρα και σταθμά του Ευαγγέλου ο οποίος βρισκόταν στο VAR, σημειώνοντας ότι δεν γίνεται να θεωρεί φάουλ αυτό του Γιόβιτς, όταν πέρυσι στις Σέρρες δεν θεώρησε πέναλτι σπρώξιμο με τα δυο χέρια στον Οντουμπάτζο.