Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Παναθηναϊκό, έπεσε από την κορυφή της Super League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρώτο του σχόλιο για το ματς στη Λεωφόρο είπε ότι η έλλειψη έντασης στο α’ ημίχρονο κόστισε στην ομάδα του.
«Χάσαμε μόνοι μας το παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος προπονητής στην Cosmote TV και ανέφερε: «Η περίοδος συνεχόμενων νικηφόρων αποτελεσμάτων είναι φυσιολογικό να μας κοστίσει πνευματικά. Με όλο τον σεβασμό στον Παναθηναϊκό, χάσαμε μόνοι μας το παιχνίδι. Σπαταλήσαμε το πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε επιθετικότητα, ένταση και την κίνηση που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο τους πιέσαμε αρκετά και κυριαρχήσαμε στο γήπεδο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας για τη συνέχεια».
Διαβάστε επίσης...
Σε ό,τι αφορά τον τραυματισμό του Κωνσταντέλια, ο Λουτσέσκου είπε: «Δεν έχουμε σαφή εικόνα. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο