Με το πρωτάθλημα να διακόπτεται λόγω των εθνικών ομάδων, ο Ράφα Μπενίτεθ έχει μπροστά του ένα πολύτιμο διάστημα για να ενισχύσει τη χημεία και την επικοινωνία του με την ομάδα, όπως τόνισε ο Διονύσης Δεσύλλας μέσα από τη συχνότητα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Το διάστημα που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα να κάνει συνεχόμενες προπονήσεις, παρότι θα του λείπουν αρκετοί διεθνείς. Ο Μπενίτεθ θα δουλέψει με όσους έχει στη διάθεσή του και θα θελήσει να περάσει ορισμένα πράγματα. Είναι μια ευκαιρία να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη επαφή με την ομάδα και να βρει τη χημεία που χρειάζεται ενόψει της συνέχειας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ του σταθμού.
Παράλληλα, ο Δεσύλλας αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας ότι η επόμενη εκκρεμότητα σε επίπεδο στελεχών αφορά τον Κορόνα, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το πλάνο ενίσχυσης του Ιανουαρίου. Όπως εκτίμησε, το «τριφύλλι» θα κινηθεί τουλάχιστον για τρεις μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο.
Τέλος, έγινε αναφορά και στο ιατρικό δελτίο της ομάδας, με τον ρεπόρτερ να ενημερώνει για την κατάσταση των Κυριακόπουλου και Κώτσιρα, οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να επανέλθουν σταδιακά σε πλήρεις ρυθμούς.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο