Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει ανοίξει η ΑΕΚ με τον Στεφάν Λανουά, αλλά και γενικότερα στον τρόπο που η «Ένωση» θεωρεί ότι αντιμετωπίζεται από τη διαιτησία.
Σε συζήτηση με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ τόνισε ότι η ομάδα θα συνεχίσει τις κινήσεις της εναντίον του Γάλλου διαιτητή, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena.
Όπως εξήγησε, ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξουν κυρώσεις ή όχι, η ΑΕΚ όφειλε να ζητήσει εξηγήσεις από τον Λανουά, προκειμένου να παραμείνει συνεπής απέναντι στις δεσμεύσεις της προς τον κόσμο της, μετά τις έντονες αντιδράσεις που είχαν προκύψει.
Αναφορικά με το επιχείρημα ότι η ομάδα έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στα οποία εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, ο Τσακίρης υπενθύμισε πως στη Λάρισα δεν συνέβη το ίδιο, επισημαίνοντας παράλληλα ότι για να νικήσει η ΑΕΚ με Έλληνες διαιτητές, πρέπει συνήθως να σημειώνει δύο ή τρία γκολ.
Η τοποθέτηση του Τσακίρη αποτυπώνει τη διάθεση της ΑΕΚ να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς τη διαιτησία, διατηρώντας σκληρή στάση μετά τα περιστατικά που έχουν προκαλέσει ένταση τις τελευταίες εβδομάδες.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο