Μόνο τυπικές λεπτομέρειες φαίνεται να απομένουν ώστε να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό ο Νίκος Μπότης.
Οι πληροφορίες που προκύπτουν για τον 21χρονο τερματοφύλακα επιβεβαιώνουν ουσιαστικά το ρεπορτάζ του Sportdog, που σας είχε μεταφέρει ότι οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να "δέσουν" στο λιμάνι τον νεαρό κίπερ.
Διαβάστε επίσης...
Για τον Μπότη υπάρχει εξαιρετική άποψη από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τον Βάσκο τεχνικό να θεωρεί πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μπορεί να είναι το επόμενο πρότζεκτ πάνω στο οποίο μπορεί να στηριχτεί ο Ολυμπιακός.
Τρίτος τερματοφύλακας, εξαιρετικός με τον Ολυμπιακό Β'
Ο 21χρονος γκολκίπερ ανήκει στην τριάδα των τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, όμως μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί μόνο με την δεύτερη, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.
Το συμβόλαιο του έληγε το καλοκαίρι του 2026, γι' αυτό και οι Πειραιώτες δεν ήθελαν να αφήσουν την υπόθεσή του να καθυστερήσει κι έτσι η συμφωνία για την ανανέωση ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκεται προ των πυλών.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο