Δεν είναι μυστικό ότι πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στα… ραντάρ τους τον Χρήστο Μουζακίτη, με αγγλικό δημοσίευμα να υποστηρίζει ότι επίκειται μάχη ομάδων της Premier League για τον άσο του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με τη «Sun», λοιπόν, τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Μπράιτον σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση του 18χρονου μέσου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς τον παρακολουθούν πάνω από ένα χρόνο κι ενώ αμφότερες θέλουν να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή.
Διαβάστε επίσης...
Ο Μουζακίτης, σε ό,τι αφορά την Μπράιτον, μπορεί να γίνει ο αντί-Μπαλέμπα (ανοικτοί οι «γλάροι» στην πώληση του Kαμερουνέζου χαφ), με τους Άγγλους, πάντως, να σημειώνουν ότι οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να ζητήσουν λιγότερα από 40 εκατομμύρια λίρες για την παραχώρηση του νεαρού παίκτη, που μένει να φανεί αν θα μπορούσε να γίνει και πάλι συμπαίκτης με τον Μπάμπη Κωστούλα.
Άρσεναλ, Άστον Βίλα και Γουλβς εμφανίζονται επίσης να τον τσεκάρουν, βάσει πάντα του ίδιου δημοσιεύματος, ενώ την περίπτωσή του παρακολουθούν και οι Γιουβέντους, Μίλαν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ και Ντόρτμουντ.
Ο Μουζακίτης έχει συμβόλαιο έως το 2029 με τον Ολυμπιακό κι ενώ οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανέβηκαν περισσότερο μετά και το βραβείο «Golden Boy Web» που κατέκτησε πρόσφατα, αφήνοντας πίσω του τον Κενάν Γιλντίζ της Γιουβέντους, τον Αρντά Γκιουλέρ της Ρεάλ Μαδρίτης και τον Tζόουμπ Μπέλιγχαμ της Ντόρτμουντ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο