Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε τη Δευτέρα στο Κορωπί, ξεκινώντας την προετοιμασία του για την απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League (23/11).

Ευχάριστη εξέλιξη με Πελίστρι για ΠΑΟ - Το ανακοίνωσε ο Μπιέλσα
Intime

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ο Ράφα Μπενίτεθ δεν είχε στη διάθεσή του ούτε τους τραυματίες, ούτε τους διεθνείς που αυτή την περίοδο εξακολουθούν να ενισχύουν τις εθνικές τους ομάδες. Ωστόσο, υπήρξε ένα θετικό νέο που αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της συνέχειας.

Επιστροφή Πελίστρι μετά από απόφαση Μπιέλσα

Ο Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό από τα τέλη Αυγούστου, είχε κληθεί για δεύτερη συνεχόμενη διεθνή περίοδο από τον Μαρσέλο Μπιέλσα για τα φιλικά της Ουρουγουάης απέναντι σε Μεξικό και ΗΠΑ.

Ο 25χρονος εξτρέμ δεν αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι και, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουρουγουάη, δεν θα χρησιμοποιηθεί ούτε στο δεύτερο. Ο Μπιέλσα φέρεται να πήρε την απόφαση να τον αποδεσμεύσει από την αποστολή, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος υποτροπής και να συνεχίσει στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού την τελική φάση αποθεραπείας του.

Έτσι, ο Πελίστρι αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα νωρίτερα από το προγραμματισμένο και είναι πιθανό να τον δούμε και στον αγώνα που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στις Σέρρες.