O Φακούντο Πελίστρι τίθεται ξανά νοκ-άουτ με νέο μυϊκό τραυματισμό. Ο Ουρουγουανός εξτρέμ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί εκ νέου θλάση, αυτή τη φορά όμως στο άλλο πόδι, σε σχέση με τον προηγούμενο τραυματισμό του.
Η νέα απουσία του Πελίστρι δημιουργεί ακόμη περισσότερους πονοκεφάλους στο τεχνικό επιτελείο, καθώς ο παίκτης δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό λόγω των συνεχόμενων προβλημάτων.
Διαβάστε επίσης...
Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας, ενώ έμφαση δόθηκε από τον Ράφα Μπενίτεθ στο κομμάτι της τακτικής.
Μεγάλο μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Ντέσερς, Καλάμπρια, Κώτσιρας, ενώ ατομικό έκανε ο Σάντσες και θεραπεία ο Κυριακόπουλος.
Ο Πελίστρι υποβλήθηκε σε μαγνητική μετά από ενόχληση που αισθάνθηκε στον τετρακέφαλο, με τη διάγνωση να αναφέρει θλάση.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο