Τάσος Νικολογιάννης: Ο έμπειρος ρεπόρτερ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 έκανε το δικό του σχόλιο για τη νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα του Πανσερραϊκού όπου εστίασε στην ψυχολογία και στον κόσμο, ενώ στάθηκε και στις απουσίες που διαχειρίστηκε ο Ράφα Μπενίτεθ.
«Αρχίζει και πιστεύει σε αυτό που βλέπει ο κόσμος»
«Το πρώτο και πιο βροντερό μήνυμα είχαμε 3.000 κόσμο του Παναθηναϊκού στις Σέρρες και μαζί με την ομάδα δημιούργησαν μια κατάσταση που δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί από τον Πανσερραϊκό στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι έπαιξε πολύ δυνατά και το πάλεψε. Από το 30’ και μετά έδειξε πως πρέπει να παίζει για να καθαρίζει αυτά τα παιχνίδια. Βέβαια είχε πολλές απουσίες να διαχειριστεί, δεν ξέρω αν άλλη ομάδα θα τα κατάφερνε. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν όπως θέλει να βλέπει τον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ, με πρέσινγκ ψηλά, με γρήγορο παιχνίδι και την μπάλα να κυκλοφορεί κάθετα, όχι οριζόντια. Πλέον, πηγαίνει στα επόμενα δύο παιχνίδια με καλή ψυχολογία και τον κόσμο να έχει αρχίσει να πιστεύει σε αυτό που βλέπει», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Τάσος Νικολογιάννης στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού που φέρει την υπογραφή του Μπενίτεθ και έπαιξε μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα, ενώ χαρακτήρισε ηγέτη του Τριφυλλιού στο σημερινό παιχνίδι τον Τάσο Μπακασέτα, μιλώντας παράλληλα για την παρουσία των Τετέ, Ζαρουρί.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο