Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του και παίζοντας όσο χρειαζόταν, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς στην Τούμπα, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, παραμένοντας στη δεύτερη θέση και στο -2 από τον Ολυμπιακό.
Οι «ασπρόμαυροι» οφείλουν πολλά στον Γίρι Παβλένκα και τις επεμβάσεις που έκανε στα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων. Από εκεί και πέρα, το αυτογκόλ του Νταβίντ Σιμόν (43’) έβαλε το... νερό στ’ αυλάκι, για να ακολουθήσει η αποβολή του Ούγκο Σόουζα (73’) και τα δύο γκολ του Τάισον (88’, 90’+3’) για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Ο πανηγυρισμός του Βραζιλιάνου μάλιστα ήταν και το...highlight της βραδιάς, καθώς μόλις είδε την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα, έφυγε τρέχοντας προς το κόρνερ και ξαφνικά έκοψε ταχύτητα και άρχισε να περπατά αργά και να κρατάει τη μέση του σαν... ηλικιωμένος!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο