Εξηγώντας ότι η επιστροφή του Ζίνι του επέτρεψε να επαναφέρει το αγαπημένο του 4-4-2 - Ο Σέρβος τεχνικός είδε τον Ζίνι να συνεργάζεται άψογα με τον Γιόβιτς στην κορυφή, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι ολόκληρο το σύνολο λειτούργησε με σωστή δομή και πειθαρχία.
Γιατί δεν έπαιζε με αυτόν τον τρόπο!
Η συγκεκριμένη προσέγγιση είχε εφαρμοστεί για τελευταία φορά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανσερραϊκό, όταν η ΑΕΚ είχε κυριαρχήσει αλλά έχασε τον Ζίνι λόγω τραυματισμού. Από εκείνο το σημείο, ο Νίκολιτς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το 4-4-2, δοκιμάζοντας διαφορετικά σχήματα χωρίς σταθερό αποτέλεσμα, ενώ οι απουσίες βασικών εξτρέμ δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο τον σχεδιασμό.
Διαβάστε επίσης...
Οι δύο δύσκολες νίκες με Παναιτωλικό και ΟΦΗ έδωσαν χρόνο και η διακοπή βοήθησε στην πλήρη επανένταξη του Ζίνι, ο οποίος με την επιστροφή του άλλαξε επίπεδο την ΑΕΚ, προσθέτοντας ταχύτητα, ενέργεια και δημιουργία.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο