Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με το γκολ του Ιβάνουσετς στο 64’, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο 89’, μένοντας με την πίκρα ότι άφησε δύο βαθμούς μέσα στην Τούμπα. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε τον ΠΑΟΚ με ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, δίνοντας φανέλα βασικού στους Μπάμπα, Κεντζιόρα, Κένι, Μπιάνκο και Ιβάνουσετς. Το παιχνίδι ξεκίνησε με χαμηλό ρυθμό και χωρίς ευκαιρίες, αφού μέχρι το 15’ δεν είχε σημειωθεί ούτε μία τελική. Η Μπραν κέρδισε πέναλτι στο 16’ μετά το μαρκάρισμα του Μεϊτέ στον Σόρενσεν, αλλά ο Παβλένκα είπε «όχι» στον Κέρβινγκ, κρατώντας το 0-0.

Από εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές, με τον Τάισον να δημιουργεί συνεχώς κινδύνους και να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 33’. Στο πρώτο μέρος οι Νορβηγοί είχαν ελαφρώς περισσότερη κατοχή (56%-44%), όμως ο ΠΑΟΚ ήταν πιο απειλητικός με 9 τελικές έναντι 3.

Διαβάστε τη συνέχεια στο paoktoday.gr