Κώστας Κετσετζόγλου: Η ΑΕΚ με μία εξαιρετική εμφάνιση άλωσε τη Φλωρεντία, επικρατώντας με 1-0 της Φιορεντίνα, για την 4η αγωνιστική της League Phase του Conference League και ο έμπειρος ρεπόρτερ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την αναμέτρηση στην Ιταλία, αλλά και για τους παίκτες που ξεχώρισαν.

Δίνει τα πάντα ο Γκατσίνοβιτς

Αρχικά ανέφερε ότι η εμφάνιση της ΑΕΚ στη Φλωρεντία είναι συνέχεια των εμφανίσεων της στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ζίνι να αλλάζει ολόκληρη την εικόνα της ομάδας και τον Νίκολιτς να το πετάει στο κατάλληλο σημείο της αναμέτρησης μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε πως ο Πήλιος πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την ομάδα, ενώ αν και ο Γκατσίνοβιτς εδώ και καιρό δεν πάει καλά, δίνει πάντοτε την ψυχή του, αξίζοντας αυτό το γκολ.