Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λούκα Γιόβιτς ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, η ΑΕΚ πέρασε από τη Λεωφόρο με μεγάλη νίκη 3-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ματς που έκλεισε τη 12η αγωνιστική της Super League και συνεχίζει να κυνηγάει την κορυφή απ’ το -3.
Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός, κάνοντας αμέτρητα αμυντικά λάθη, αν και ισοφάρισε στο 90’ με τον Τζούριτσιτς, έχυσε ξανά την καρδάρα με το... γάλα στις καθυστερήσεις με πέναλτι στον Κοϊτά που μετέτρεψε σε γκολ ο Γιόβιτς και βρίσκεται πια στο -13 απ’ την κορυφή με έναν αγώνα λιγότερο.
Διαβάστε επίσης...
"Η ΑΕΚ σώθηκε από ένα λάθος που δεν επιτρέπεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο"
Για το ντέρμπι της Λεωφόρου μίλησε στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ και την Αθλητική Κυριακή ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Ντανιέλ Μπαπτίστα, τονίζοντας ότι η Ένωση έβγαλε μια αλαζονεία και ήταν αρκετά φλύαρη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από την ώρα που έμεινε με δέκα παίκτες.
Ο Μπαπτίστα έκανε λόγο για τραγικά λάθη της άμυνας του Τριφυλλιού, τονίζοντας ότι "αυτά τα έκαναν τα παιδάκια στις ακαδημίες" και λέγοντας ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο κεντρικός αμυντικός θα πρέπει να έχει... μηδέν λάθη, αλλιώς οτιδήποτε άλλο στοιχίζει.
Όσο για τον Γιόβιτς, ο Μπαπτίστα είπε ότι κατά κάποιον τρόπο έσωσε τον Μάρκο Νίκολιτς με το χατ τρικ του, αλλά σημείωσε ότι η ΑΕΚ περισσότερο σώθηκε από το λάθος των Μπράουν και Ντραγκόφσκι στο πέναλτι στο τέλος, το οποίο δεν επιτρέπεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Δείτε το σχόλιο του Μπαπτίστα:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο