Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στις μεταγραφικές προτεραιότητες της ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου.

«Προτεραιότητα για την ΑΕΚ έχουν οι μεταγραφές φορ, στόπερ και δεξιού μπακ. Θεωρώ σίγουρες αυτές τις κινήσεις και έχει γίνει ήδη προεργασία. Από εκεί και πέρα, μπορεί να προκύψει και κάτι άλλο. Ανάλογα με τον φορ που θα αποκτηθεί, υπάρχει μια περίπτωση να δοθεί δανεικός ο Πιερό, αλλά δεν το βλέπω πολύ πιθανό. Ίσως και για τον Λιούμπιτσιτς να προκύψει ένας δανεισμός που μπορεί να του κάνει καλό», τόνισε.

Το Κύπελλο με ΟΦΗ και ο Μάνταλος

Για το ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ είπε πως «… το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, γιατί ακόμη και με ισοπαλία η ΑΕΚ θα είναι κάτω από τον ΟΦΗ σε αριθμό τερμάτων», ενώ πρόσθεσε ότι «… μέσα στη μέρα θα έχουμε την οριστική διάγνωση για τον Μάνταλο. Έχουμε τα ευχάριστα νέα ότι ο Μουκουντί δεν πάει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, άρα θα έχει τις κολώνες της άμυνάς της».

Σούπερ νέα για ΑΕΚ από το... Κόπα Άφρικα 

Έγιναν γνωστές και επίσημα οι κλήσεις της εθνικής ομάδας του Καμερούν για το Copa Africa με τον Άρολντ Μουκουντί να μένει εκτός αποστολής. 

Ο προπονητής των Λιονταριών, Νταβίντ Πάγκου, ανακοίνωσε επίσημα την 27μελή αποστολή στην οποία ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν συμπεριλαμβάνεται. Βεβαίως, αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο. Ο Μούκου δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις με την Ομοσπονδία εδώ και καιρό και μάλιστα η τελευταία του συμμετοχή με το εθνόσημο ήταν τον Ιούνιο του 2024.

Το ότι ο Μουκουντί δεν πάει στο Copa Africa προφανώς αποτελεί σημαντική εξέλιξη καθώς η ΑΕΚ δεν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για το κρίσιμο τελευταίο παιχνίδι της League Phase του Conference League (18/12) αλλά και τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ (21/12) πριν τη χειμερινή διακοπή. Θυμίζουμε πως το Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα διεξαχθεί από 21 Δεκεμβρίου έως 18 Ιανουαρίου 2026. 

Οι τρεις σίγουρες μεταγραφές της ΑΕΚ τον Γενάρη και οι υποψήφιοι δανεικοί
Intime