Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.
Αρχικά, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» αναφέρθηκε στις επιστροφές που μετρά ο Μάρκο Νίκολιτς, με τους Ελίασον και Μάνταλο να γυρνάνε στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, ενώ, οι Ζίνι και Κουτέσα πάνε για το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό ματς με τη Σάμσουνσπορ.
Όσον αφορά τον Πιερό, τόνισε πως η επιστροφή του πάει για το 2026, σε ένα διάστημα που μπορεί να αποκτηθεί φορ και ο επιθετικός από την Αϊτή να δοθεί δανεικός.
Τέλος, για την ενδεκάδα με τον Ατρόμητο εξέφρασε την άποψή του πως ο Νίκολιτς δεν θα προβεί στις αλλαγές, κάνοντας μια πρόβλεψη για την πιθανή ενδεκάδα, ενώ, σχολίασε και την εικόνα της Σάμσουνσπορ.
ΑΕΚ: Οι επιστροφές του Νίκολιτς - Πιθανή 11άδα για Ατρόμητο!
Το παιχνίδι της Ένωσης με την ομάδα των δυτικών προαστίων πλησιάζει και, προφανώς, ο Μάρκο Νίκολιτς έχει κάνει ήδη τα σχέδιά του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο