Πολύ ικανοποιημένος έμεινε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την εικόνα των παικτών του στο 3-0 επί του ΟΦΗ, όπως προκύπτει από τα λεγόμενά του στη συνέντευξη Τύπου.

«Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά σε επίπεδο δημιουργίας, ανακτούσαμε τις μπάλες, είχαμε καλή κυκλοφορία, είχαμε πολύ καλή πίεση ψηλά και το κυριότερο ήταν ότι δεν αφήσαμε στον αντίπαλο καμία ευκαιρία να μας απειλήσει. Είχαμε λίγο έλλειψη τύχης, γιατί κάναμε πάρα πολλά σουτ, όμως ήταν ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο», είπε ο Βάσκος προπονητής.

Παράλληλα, ρωτήθηκε για την πρόσφατη βράβευση του Χρήστου Μουζακίτη ως Golden Boy Web 2025 και το πέρασε το μήνυμά του στον νεαρό χαφ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον παίκτη, ελπίζουμε να μείνει προσγειωμένος και να συνεχίσει να βοηθάει πολύ την ομάδα». 

O Mουζακίτης
InTime/ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Από εκεί και πέρα, ο Μεντιλίμπαρ ανέφερε:

Για το αν θα δούμε το σχήμα με Ελ Κααμπί και Ταρέμι στο ματς με την Καϊράτ: «Γιατί πάντα προσέχετε μόνο τους παίκτες που βάζουν τα γκολ και δεν κοιτάτε τους παίκτες οι οποίοι κλέβουν τις μπάλες, οι οποίοι βοηθούν την ομάδα να παίξει καλά; Την Τρίτη θα δείτε ποιοι θα παίξουν».

Για το ματς με την Καϊράτ: «Θέλουμε να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε». 

O Μεντιλίμπαρ
InTime/ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ