Το «Καρέ της Δευτέρας» με τους Κώστα Γκόντζο, Θοδωρή Καρβουνιάρη, Σπύρο Γρομητσάρη και Γιώργο Ζαΐρη επέστρεψε για να αναλύσει τα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο στη Σούπερ Λιγκ και φυσικά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν.
Όπως ήταν λογικό, στην εκπομπή της Δευτέρας, ο Γκόντζος έδωσε… ρεσιτάλ και με έναν από τους γνωστούς-απολαυστικούς του μονολόγους, προσπάθησε να βρει την ποδοσφαιρική λογική πίσω από όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό.
Διαβάστε επίσης...
Στην ανάλυσή του στάθηκε κυρίως στα όσα εξωαγωνιστικά γίνονται και στο… κράξιμο σε ποδοσφαιριστές που «εξαφανίζονται» μετά από λάθη σε παιχνίδια, ενώ κουβέντα έγινε και για τις ευθύνες του Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος όχι μόνο δεν έχει βελτιώσει τον Παναθηναϊκός στις πρώτες 40 ημέρες της παρουσίας του, αλλά δεν έχει δείξει ακόμα πως μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.
Από εκεί και πέρα, ο Γκόντζος μίλησε και γιατ η μόνιμη παρουσία των Σιώπη-Μπακασέτα στην πράσινη 11αδα, για το πρόβλημα στηνεπίθεση που… λύθηκε με μία παγκόσμια προτωτυπία, αλλά και για τις μεταγραφές που η ομάδα «χρειάζεται» τον Ιανουάριο! Θα μπορέσουν να βρεθούν παίκτες καλοί και στην τιμή που θέλει το Τριφύλλι;
Οι απαντήσεις στο βίντεο από την εκπομπή της Δευτέρας μετά το 26ο λεπτό:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο