Ο ΠΑΟΚ ξεκινά από σήμερα μια μικρής διάρκειας αλλά κρίσιμη προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Λουντογκόρετς την Πέμπτη (19:45), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Europa League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει με αγωνία τα ιατρικά νέα για δύο βασικούς παίκτες του: τον Γιώργο Γιακουμάκη και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς.
Τι ισχύει με τους δύο παίκτες στον ΠΑΟΚ!
Ο Έλληνας φορ θα περάσει σήμερα από μαγνητική τομογραφία, καθώς ο μυϊκός τραυματισμός που υπέστη στο ντέρμπι με τον Άρη ενδέχεται να είναι θλάση.
Διαβάστε επίσης...
Αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε δεν θα χάσει μόνο το παιχνίδι της Πέμπτης –κάτι που θεωρείται σχεδόν βέβαιο– αλλά και τα υπόλοιπα της ομάδας μέχρι τη διακοπή, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με τις λύσεις του νεαρού Μύθου και του ντεφορμέ Τσάλοφ στην επίθεση.
Για τον Ζίβκοβιτς, οι ενοχλήσεις που τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από το ντέρμπι δεν δείχνουν τόσο σοβαρές, ωστόσο η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Σίγουρα εκτός παραμένουν οι Πέλκας και Μιχαηλίδης, ενώ ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, μετά τα 17 λεπτά συμμετοχής του στο ματς με τον Άρη.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο