Ο Ζώης Καραργύρης, ο νεαρός επιθετικός που ξεχώρισε με την Κ19 και πήρε χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα στα παιχνίδια απέναντι σε ΟΦΗ και Ατρόμητο, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην προπόνηση της Δευτέρας.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους του ιατρικού επιτελείου: ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, ένας τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Καραργύρης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Πέμπτη, μπαίνοντας στη δύσκολη διαδικασία αποκατάστασης που απαιτεί μήνες σκληρής δουλειάς και σταδιακής επιστροφής.

Η απουσία του αποτελεί ακόμα ένα «πονοκέφαλο» για τον Μάρκο Νίκολιτς, ο οποίος χάνει μία λύση στην επιθετική γραμμή σε μια περίοδο όπου η ομάδα χρειάζεται βάθος και φρεσκάδα. Ο νεαρός φορ δεν ήταν απλώς ένας παίκτης που «έγραφε» στο σκορ: είχε εξελιχθεί σε ηγετική μορφή της Κ19, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην ανάπτυξη και εκτελώντας με αυτοπεποίθηση, ενώ παράλληλα αναδείκνυε το ταλέντο και την ομαδικότητα της φετινής ΑΕΚ Κ19.

Η ατυχία του έρχεται σε μια στιγμή που έδειχνε έτοιμος να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, έχοντας ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη του επιτελείου της πρώτης ομάδας. Η ΑΕΚ καλείται πλέον να διαχειριστεί το νέο αυτό πλήγμα, στηρίζοντας παράλληλα τον ποδοσφαιριστή στην προσπάθειά του να επιστρέψει δυνατότερος.