Προφανώς το ίδιο ισχύει και για τη θεση του εξτρέμ και, πρόσφατα, το επίκεντρο των συζητήσεων είχε βρεθεί το όνομα του Γκαλίμτζαν Κενζεμπέκ - Διεθνή μέσου από το Καζακστάν, ο οποίος με τις εμφανίσεις του στην σε πρωτάθλημα και εθνική ομάδα - Ένα όνομα που σήμερα ο Πρωταθλητής το εναπαφέρει στο προσκήνιο μέσω επαφών που έκανε ο Κριστιάν Καρεμπέ για τον παίκτη!

Κίνηση Καρεμπέ για να πάρει παίκτη σε Ολυμπιακό - 22χρονος Καζάκος - Εξτρέμ

Έχει δημιουργήσει καλό όνομα. Ο 22χρονος άσος ξεχωρίζει για την υψηλή ένταση που βγάζει στο παιχνίδι του, το αστείρευτο τρέξιμο αλλά και τη δημιουργικότητά του ως εξτρέμ, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με το στιλ που θέλει ο Ολυμπιακός.

«Ζωντανός» για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κράτησε «ζωντανό» το όνειρο της εισόδου του στην πρώτη 24άδα της League Phase και της πρόκρισής του στα νοκ-άουτ του εφετινού Champions League, μετά την σπουδαία νίκη του επί της Καϊράτ Αλμάτι με 1-0 στην... παγωμένη «Astana Arena» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Ο Ζέλσον Μάρτινς «υπέγραψε» με ένα καταπληκτικό γκολ στο 73ο λεπτό την πρώτη νίκη των «ερυθρόλευκων» στην εφετινή League Phase (και πρώτη εκτός έδρας στο Champions League μετά από 10 χρόνια), με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει και δύο δοκάρια και να χάνει πάρα πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, για να πετύχει μία πολύ πιο ευρεία νίκη.