Ιβάν Σαββίδης: Η μεγάλη επένδυση που ετοιμάζεται να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης, προκαλεί το ενδιαφέρον όλων των οικονομικών συντακτών! Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, επενδύει περίπου 200 εκατομμύρια για να κάνει το λιμάνι Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια!
Σημαντική είναι η πρόοδος σημειώνεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με επίσημες πηγές του ΟΛΘ, ξεκίνησαν οι πρόδρομες εργασίες για την εμβληματική επέκταση του Προβλήτα 6, μια επένδυση που φέρει τη σφραγίδα της επιχειρηματικής παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στον οργανισμό.
Η έναρξη των εργασιών ακολουθεί την επίσημη έγκριση της συμφωνίας υλοποίησης, σηματοδοτώντας το πρώτο πρακτικό βήμα προς τη μεταμόρφωση του λιμανιού σε κόμβο πρώτης γραμμής για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Σύμφωνα με στελέχη του Οργανισμού, η επέκταση του Προβλήτα 6 θα ενισχύσει ουσιαστικά τη χωρητικότητα και τις υποδομές του λιμανιού, δίνοντάς του τη δυνατότητα να εξυπηρετεί μεγαλύτερα φορτία και πλοία σύγχρονων προδιαγραφών. Παράλληλα, αναβαθμίζει την επιχειρησιακή του ικανότητα και το κατατάσσει πλέον στην ανώτερη κατηγορία λιμένων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
4.000 νέες θέσεις εργασίας – Ενίσχυση της τοπικής οικονομίας
Πέραν της στρατηγικής σημασίας του για τη ναυτιλία και το εμπόριο, το έργο αναμένεται να έχει άμεσο και θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία και οικονομία. Κατά την περίοδο κατασκευής του, προβλέπεται η δημιουργία περίπου 4.000 νέων θέσεων εργασίας, ενισχύοντας την απασχόληση και στηρίζοντας την αγορά εργασίας της περιοχής.
Η διοίκηση του ΟΛΘ, υπό την καθοδήγηση του επενδυτικού σχήματος με το οποίο έχει σύνδεση ο Ιβάν Σαββίδης, δηλώνει αποφασισμένη να φέρει εις πέρας μια επένδυση που θα αλλάξει τον ρόλο και τη δυναμική του λιμανιού τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.
Πηγή: sfina.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο