Ο Ντέμης Νικολαΐδης δήλωσε έκπληκτος μ την κακή έννοια για τη διαιτησία στο Άρης - Ολυμπιακός και εξήγησε γιατί θεωρεί ότι ο ρέφερι έκανε… αγγαρεία.
Σχολιάζοντας το παιχνίδι στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports, σημείωσε μάλιστα ότι δεν ήθελε καν να φύγει από τη μεσαία γραμμή!
Διαβάστε επίσης...
«Πόσες φορές έχω μιλήσει για διαιτησία; Θα το πω τώρα, δεν υπάρχει ο διαιτητής. Έκανα αγγαρεία, σε μερικές φάσεις τις σφύριζε από 50 μέτρα μακριά. Παρατήρησες πού ήταν στις φάσεις; Ο διαιτητής έκανε ένα τετράγωνο στο κέντρο του γηπέδου κι από εκεί σφύριζε. Γι’ αυτό έχανε πολλές φάσεις. Δεν ήταν καλός διαιτητής.
Στη φάση του Τσικίνιο τον πατάει ο Μόντσου και ο διαιτητής με το χέρι ότι αφήνει πλεονέκτημα. Πώς γίνεται να αφήνει πλεονέκτημα αφού η μπάλα πάει στον έξι δεξιά; Μου έκανε εντύπωση αυτό! Με το VAR τώρα πολύ δύσκολα θα κάνεις λάθος. Έχω την εντύπωση ότι του είπαν για την κόκκινη στο αυτί. Σφύριξε, έκανε βόλτες και κάποιος του μιλούσε στο αυτί. Έχασε την κάρτα στον Ντάνι Γκαρθία κι έχασε και τη φάση με τον Φατινγκά», σημείωσε μεταξύ άλλων όπως θα δείτε στο βίντεο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο