Kάθε καλός Έλληνας ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει την ΑΕΚ, που θέλει ούτως ή άλλως να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της, και στα… ραντάρ της Ένωσης έχει μπει η περίπτωση του Παναγιώτη Τσαντίλα.

Ο νεαρός επιθετικός του Ατρομήτου πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην τρέχουσα σεζόν κι έχει καταγράψει 6 γκολ σε 14 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ήταν εκείνος που σημείωσε το μοναδικό τέρμα των Περιστεριωτών στην πρόσφατη ήττα με 4-1 από τον «Δικέφαλο» στην Οpap Arena. 

Ο Παναγιώτης Τσαντίλας
InTime/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Οι «κιτρινόμαυροι» τον τσεκάρουν βλέποντας στο πρόσωπο του 21χρονου έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην επίθεση, καθώς έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και βάζει δύσκολα στις αντίπαλες άμυνες με τη συνεχή κινητικότητά του.

Ο Τσαντίλας έχει συμβόλαιο με τους «κυανόλευκους» έως το καλοκαίρι του 2028 κι ενώ βέβαια οι δύο ομάδες έχουν καλή επικοινωνία ύστερα από το deal του περασμένου καλοκαιριού με την απόκτηση από πλευράς ΑΕΚ του Δημήτρη Καλοσκάμη.

Μένει να φανεί, λοιπόν, αν η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς προχωρήσει σε νέα αγορά ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου κι ενώ ψάχνεται δεδομένα για ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή.

O Παναγιώτης Τσαντίλας
InTime/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ