Στη σημασία που θα έχει -σε πολλά επίπεδα- για την ΑΕΚ το να επεκτείνει το νικηφόρο σερί με την Κραϊόβα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, υπογράμμισε τα αγωνιστικά και τα οικονομικά οφέλη που θα υπάρχουν για την «Ένωση», όπως και αυτά σε επίπεδο αβαντάζ έδρας και ranking της UEFA.

Τι ισχύει με Μάνταλο

Αφού εκτίμησε λοιπόν ότι πιθανότατα οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν από τη μέση και μπροστά με το σχήμα που αγωνίστηκε και στη Σαμψούντα, απάντησε και για το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του Πέτρου Μάνταλου:

Σημειώνοντας ότι οι απαιτήσεις του αρχηγού είναι κοντά στο 1,7 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο και τονίζοντας πως όλα τα δεδομένα συγκλίνουν ότι θα επιτευχθεί τελικά συμφωνία.

Ξεκαθαρίζει για δύο στην ΑΕΚ - Η σημασία της νίκης με Κραϊόβα

Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα» με τους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο.

Αρχικά αναφέρθηκε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας στην OPAP Arena ενόψει του αυριανού αγώνα της ομάδας με την Κραϊόβα για το Conference League και στάθηκε ότι σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν θα έχει ο Νίκολιτς στη διάθεση του τους Ρέλβας και Μουκουντί ανάλογα με το εάν θα προπονηθούν. Επεσήμανε ότι υπάρχει αισιοδοξία ειδικά για τον πρώτο ότι θα μπορέσει να είναι παρών στο ματς.

Στη συνέχεια μίλησε για κάποια συμπεράσματα που μπορούν να βγουν για την 11άδα από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και τέλος στάθηκε στη μεγάλη σημασία που έχει για την ΑΕΚ να πάρει τη νίκη αύριο, όχι μόνο για την εφετινή της παρουσία στο Conference League αλλά και γενικότερα για την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τα επόμενα χρόνια.