ΠΑΟΚ: Μετά τους Ζαφείρη και Γερεμέγεφ, ακολουθούν ακόμη δυο μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ, παικτών που ζήτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συγκεκριμένες θέσεις της ομάδας.

Απόφαση Λουτσέσκου! Οι δύο παίκτες που θέλει άμεσα στον ΠΑΟΚ
Intime

Στόπερ και εξτρέμ στο προσκήνιο

Θα αποκτηθεί ένας κεντρικός αμυντικός, σε μια θέση όπου σήμερα υπάρχουν οι Κεντζιόρα, Βολιάκο (δανεικός), Λόβρεν (λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι) και Μιχαηλίδης (τραυματίας), γι αυτό και ο Λουτσέσκου «επιστράτευσε» τον Θυμιάνη, που έπαιξε στόπερ με τη Μαρκό, αλλά είναι χαφ, θέση την οποία διέπρεψε στον Πανσερραϊκό.

Ένας στόπερ, 24-25 ετών, για να παίξει για τα επόμενα χρόνια στον ΠΑΟΚ, μαζί με Μιχαηλίδη, αφού τον Κεντζιόρα τον «έστυψαν» και οι Λόβρεν. Βολιάκο, πιθανότατα θα φύγουν το καλοκαίρι.

Θα αποκτηθεί επίσης ένας εξτρέμ, νεαρός, γύρω στα 25 κι αυτός, για να μπορέσει να πάρει τη θέση του Τάισον (θα είναι ήδη 39 ετών) την επόμενη χρονιά και να βοηθήσει εναλλακτικά φέτος, σε παιχνίδια που θα πρέπει να ξεκουραστεί ο Βραζιλιάνος.

Παίκτη σαν τον Τάισον, δύσκολα να βρεις σήμερα, αλλά έναν νεαρό παίκτη με φιλοδοξίες, από Ιβηρική ή από Λατινική Αμερική, μπορείς να βρεις και να παίξει μεγάλη μπάλα, εάν και εφόσον βοηθηθεί από τον προπονητή και την ομάδα γενικότερα.

Πηγή: sfina.gr

Απόφαση Λουτσέσκου! Οι δύο παίκτες που θέλει άμεσα στον ΠΑΟΚ
Intime