Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει εδώ και δύο μήνες με την Κηφισιά για τη μεταγραφή των Ανδρέα Τεττέη και Παύλου Παντελίδη (κίνηση που επισημοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου), με τον πρώτο να «μετακομίζει» στο «Γ. Καλαφάτης» από τον Ιανουάριο και τον δεύτερο το προσεχές καλοκαίρι, εκτός και ο Ράφα Μπενίτεθ αποφασίσει ότι χρειάζεται άμεσα στο ρόστερ και τον Έλληνα εξτρέμ.

Ο Παντελίδης άλλωστε, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει την εφετινή σεζόν με τις επιδόσεις του (7 γκολ και μία ασίστ σε 14 επίσημα παιχνίδια, με τελευταίο τέρμα αυτό που σημείωσε το περασμένο Σάββατο -20/12- απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο) και γι’ αυτό και τέθηκε ξανά επί τάπητος από τους Πράσινους προς τον Ράφα Μπενίτεθ η προοπτική (άμεσης) απόκτησής του. Ο Ισπανός τεχνικός έχει πολύ καλή άποψη για τον 23χρονο άσο, ωστόσο ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Μαντσίνι για μεγάλη ελληνική ομάδα - Χαλάει κλεισμένη συμφωνία του ΠΑΟ!
Παύλος Παντελίδης / Intime

Εφόσον ο Μπενίτεθ δώσει το «οκ», θα πρέπει να ακολουθήσει κι έξτρα συμφωνία με την Κηφισιά, για να γίνει η «μετακόμιση» του παίκτη 6 μήνες νωρίτερα στο Κορωπί. Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να δώσει έξτρα 800.000 ευρώ και τον Ντάνιελ Μαντσίνι πληρωμένο ως το τέλος της σεζόν. Αυτό έχουν ζητήσει από την ομάδα των Βορείων Προαστίων και στο Τριφύλλι είναι θετικοί, αφού ο παίκτης δεν υπολογίζεται και το deal μπορεί να το χαλάσει μόνο ο ποδοσφαιριστής που η αλήθεια είναι ότι δεν… τρελαίνεται και  ψάχνει κάτι καλύτερο και κάτι πιο μόνιμο!

Δυνατά ο Άρης για Μαντσίνι

Τις τελευταίες ημέρες λοιπόν και αφού ο Μαντσίνι κατάλαβε με αφορμή την υπόθεση Παντελίδη ότι τον… ετοιμάζουν για ανταλλαγή, ψάχνει στην αγορά τι άλλο μπορεί να βρει, εντός κι εκτός Ελλάδας.

Ο Αργεντινός εξτρέμ, που τον προσεχή Ιανουάριο συμπληρώνει τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη φαίνεται να απασχολεί πλέον σοβαρά και τον Άρη. Η πρώην ομάδα του ψάχνει για ποιοτικούς και παίκτες-ονόματα και ο Καρυπίδης θα ήθελε ένα… μπαμ και μάλιστα χωρίς μεγάλο κόστος, ειδικά αν καταφέρει ο Μαντσίνι να μείνει ελεύθερος, χαρίζοντας κάποιο μέρος από το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό.

Μαντσίνι για μεγάλη ελληνική ομάδα - Χαλάει κλεισμένη συμφωνία του ΠΑΟ!
Ντάνιελ Μαντσίνι / Intime

Ο Αργεντινός, έχοντας, ιταλικό διαβατήριο δεν καταλαμβάνει θέση ξένου, ενώ γνωρίζει τις απαιτήσεις του Άρη και διατηρεί σχέσεις με ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα του.