Γνωστός Σαουδάραβας δημοσιογράφος έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο «X» επικαλούμενος αποκλειστικές του πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του Μάριο Μιτάι στην Αλ Ιτιχάντ.

Εκείνος ανέφερε πως η διοίκηση της ομάδας έχει πάρει την αποόφαση να παραχωρήσει τον 22χρονο διεθνή Αλβανό αριστερό μπακ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2028, στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Την φετινή σεζόν ο Μάριο Μιτάι έχει πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές σκοράροντας ένα γκολ και δύο ασίστ στα περισσότερα από 1.300 λεπτά που έχει αγωνιστεί. Υπενθυμίζουμε πως εκείνος βρίσκεται στην συγκεκριμένη ομάδα από τον Σεπτέμβριο του 2024, όταν και πρωτοπήγε εκεί ως δανεικός από την Λοκομοτίβ Μόσχας κι έπειτα αγοράστηκε από κείνη έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Τι συμβαίνει με Μιτάι και ΑΕΚ

Ο Μιτάι στο κλαμπ της Σαουδική Αραβίας τον Φεβρουάριο θα συμπληρώσει δυο χρόνια. Πήγε αρχικά ως δανεικός με loan fee 1.200.000 ευρώ και τον περασμένο Γενάρη αγοράστηκε αντί 4.000.000 από την Λοκομοτίβ Μόσχας!

Οι "σιδηροδρομικοί" Μοσχοβίτες είχαν κάνει ευτυχισμένο τον Μελισσανίδη τον Αύγουστο του 2022 όταν του πλήρωσαν 3.400.000 ευρώ για έναν 19χρονο αριστερό μπακ που δεν είχε  προλάβει καλά, καλά να παίξει ούτε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.

Ο Μιτάι πλέον είναι κλεισμένα 22 χρονών, έχει χρηματιστηριακή αξία 5.500.000 ευρώ και είναι βασικός στην Εθνική Αλβανίας (με 28 συμμετοχές)! Εσχάτως κυκλοφόρησαν φήμες αλλά και πληροφορίες πως υπάρχει "θέμα Μιτάι"  στην ΑΕΚ! Για επιστροφή του! Είτε τον Γενάρη (πολύ δύσκολο), είτε το ερχόμενο καλοκαίρι. Για  την ακρίβεια ο ίδιος, ο Μιτάι, φέρεται πολύ να θέλει να γυρίσει και να φορέσει ξανά την φανέλα της ΑΕΚ, όπως είχε αποκαλύψει ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr