Ο Χρήστος Μουζακίτης από παίκτης-αποκάλυψη πέρυσι στον Ολυμπιακό, κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να θεωρείται βασικό μέλος της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με συμμετοχές και κομβικό ρόλο σε ελληνικά ντέρμπι και φυσικά στα παιχνίδια του Champions League.
Ο νεαρός άσος έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του και δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως είτε τον Ιανουάριο είτε το καλοκαίρι, θα φέρει προτάσεις και θα πάρει κι αυτός μία μεγάλη μεταγραφή, στα ποσά που θα πλησιάζουν τα αντίστοιχα της μεταγραφής του Χαράλαμπου Κωστούλα στην Αγγλία και την Μπράιτον.
Διαβάστε επίσης...
Οι 5 ομάδες που ενδιαφέρονται σοβαρά για Μουζακίτη
Για τον Μουζακίτη, όπως έχετε διαβάσει στο Sportdog.gr το προηγούμενο διάστημα, έχουν δείξει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον η Παρί Σεν Ζερμαίν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Γιουβέντους, ενώ άνθρωποι των Μίλαν, Νάπολι και Γιουβέντους έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα για να τον δουν από κοντά.
Επίσης, ενδιαφέρον υπάρχει και από την Αγγλία και ομάδες όπως η Μπράιτον, ωστόσο όταν στο προσκήνιο υπάρχουν σύλλογοι-μεγαθήρια, τότε ο Ολυμπιακός θα προτιμήσει να συζητήσει μαζί τους, ακόμα και αν πουλήσει σε χαμηλότερη τιμή.
Όσον αφορά την τιμή του, στο Λιμάνι που περιμένουν μάλιστα σοβαρές προτάσεις εντός του Ιανουαρίου, έχουν ξεκαθαρίσει πως ξεκινούν από τα 40 εκατομμύρια και σημειώνουν πως δεν πρόκειται να φύγει ένα από τα «σπουδαιότερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου» με λιγότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ, όποιος και αν έρθει στην πόρτα τους, ακόμα και… η Ρεάλ!
Η αποκάλυψη Sportdog για Μουζακίτη και Παρί
Στις 16.12 έγραφε ο Ευάγγελος Μίχος μεταξύ άλλων για την υπόθεση Παρί-Μουζακίτης: Σύμφωνα με την ελληνο-αγγλική πιάτσα agents η ομάδα που όχι απλά παρακολουθεί τον Μουζακίτη και της αρέσει πολύ ως παίκτης-πρότζεκτ αλλά ήδη γίνεται η σχετική...προεργασία μαζί της, είναι η κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ, Παρί Σεν Ζερμέν!!!
Αρέσει στον Λουίς Κάμπος (στρατηγικός Σύμβουλος), στον κόουτς Λουίς Ενρίκε, στον τσιφ σκάουτ Πιέρ Ρεινάντ ακόμη και στον πρόεδρο Νασέρ Αλ Κελαϊφί κι αυτό λέει πάρα πολλά! Ταιριάζει απόλυτα στην μεταγραφική στρατηγική των Παριζιάνων, που έχουν στραφεί σε ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους ακριβοπληρώνουν για να τους προσθέσουν στο ρόστερ τους.
Και κυρίως η Παρί Σ. Ζ. έχει... άπειρα λεφτά για ξόδεμα και είναι από τα ελάχιστα κλάμπ στην Ευρώπη που μπορούν να καλύψουν τα "θέλω" και τις πάρα πολύ υψηλές απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του Μουζακίτη. Δηλαδή να φτάσουν ακόμη και σε ποσά πάνω από τα 30.000.000 ευρώ!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο