Την πρώτη της μεταγραφή για τον Ιανουάριο του 2026 έκλεισε η ΑΕΚ! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η Ένωση ήρθε σε συμφωνία με τη Σλάβια Σόφιας για την απόκτηση του Μάρτιν Γκεοργίεφ, ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βουλγαρίας.

Πρόκειται για 20χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό με την Εθνική Ανδρών της Βουλγαρίας, ο οποίος αναμένεται άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα τεστ και να τελειώσει τη μεταγραφή του στην ομάδα του «Δικέφαλου» αετού. Μάλιστα εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθούν όλες οι τυπικές διαδικασίες.

Ο Γκεοργίεφ είναι γεννηθείς στις 20 Σεπτεμβρίου 2005, στη Σόφια. Η ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την Ακαδημία της Σλάβια. Το 2022, σε ηλικία 16 ετών,  διέβη την πόρτα της Μασία και έγινε μέλος της Κ-19 της Μπαρτσελόνα, στην οποία βρέθηκε για έναν χρόνο ως δανεικός, έχοντας δύο συμμετοχές στη Youth League απέναντι σε Μπάγερν και Βικτώρια Πλζεν.

Τη σεζόν 2023-2024 επέστρεψε στη Βουλγαρία και τη Σλάβια Σόφιας, όπου τα τρία τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως βασικός στόπερ. Τη φετινή σεζόν μετρά 20 συμμετοχές και 1 γκολ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Γκεοργίεφ μπορεί να αγωνιστεί επίσης ως δεξιός μπακ, ενώ το market value του υπολογίζεται στα 1,5 εκατ.Ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt. Ο παίκτης έχει 3 συμμετοχές με την Εθνική Βουλγαρίας.