Θέλει παίκτη από την Κάζα Πία ο Παναθηναϊκός!

«Ο νεαρός στόπερ της Νχάγκα της Κάζα Πία, με την οποία διατηρεί άριστο δίαυλο επικοινωνίας ο Ζέκα», γράφει η εφημερίδα Sportday στο πρωτοσέλιδο της.

Πρόκειται για 18χρονο κεντρικό μέσο, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 19 συμμετοχές με την ομάδα από τη Λισαβόνα, μετρώντας δύο γκολ και μία ασίστ. 

Ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη από τη Γουινέα - Μπισάου, έπειτα από σχετική εισήγηση του Ζέκα, που είναι σκάουτ του Παναθηναϊκού στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Ο Ζέκα έκανε τα πρώτα του βήματα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Κάζα Πία και διατηρεί καλές σχέσεις με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Ο Ενχάγκα έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της Κάζα Πία, καθώς έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής (18 ετών και 1 μήνας) που αγωνίστηκε ποτέ με την πορτογαλική ομάδα στο Πρωτάθλημα της χώρας.