Άρης: Πολλά μηνύματα πέρασαν στη συνέντευξη Τύπου της ΠΑΕ Άρης, μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο και η αλήθεια είναι ότι ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, κατάφερε να περάσει σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό, μέσα από όσα ανέφερε για τα μεταγραφικά.
Θέλει... χθες τον Τσούμπερ
Πρώτο και καλύτερο ότι… ζωγράφισε τον Στίβεν Τσούμπερ μέσα από τις δηλώσεις του. Είπε ότι θέλει τον Ελβετό, δίχως να αναφέρει καν το όνομά του, βλέποντας στο πρόσωπό του έναν παίκτη πρωταθλητισμού, αγωνιστικού ρυθμού και δίχως ανάγκη προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μόνο «φέρτε τον» δεν είπε δημόσια, εκμεταλλευόμενος έξυπνα τη θέση του εκείνη τη στιγμή, για να περάσει το «θέλω» του.
Διότι ο Χιμένεθ, σπάνια ανοίγεται στις δηλώσεις του για τα μεταγραφικά και προχθές, δεν το έκανε τυχαία. Από την άλλη, βέβαια, αντιλαμβάνεται ότι το κλαμπ δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τα… στάξει αμέσως για να φέρει γρήγορα παίκτες ή έστω πιο έτοιμους από τον Μπουσαΐντ πχ, που δεδομένα θέλει χρόνο.
Για αυτό και ο Ρούμπεν Ρέγες θα προσπαθήσει να μεγαλώσει το αίσθημα ικανοποίησης του συμπατριώτη του, παλεύοντας ώστε μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα να κλείσει τόσο το μέτωπο του στόπερ όσο και εκείνο του αριστερού μπακ, για τα οποία υπάρχουν προχωρημένες περιπτώσεις. Ίσως και εκείνο του επιτελικού μέσου, όπου δεν υπάρχει μόνο η περίπτωση του Τσούμπερ.
Πηγή: sfina.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο