Με το 1-1 έφυγε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» η ΑΕΚ ενάντια στον Άρη, με τον Μάρκο Νίκολιτς να επαναλαμβάνει στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος με κανέναν από τους παίκτες του.
«Δεν είμαι χαρούμενος ούτε με το αποτέλεσμα ούτε με την απόδοση της ομάδας. Πάντα ο πρώτος αγώνας μετά τη διακοπή είναι δύσκολος. Ήμασταν σε καλή κατάσταση, δεν τη χρειαζόμασταν. Υπήρχε δυσκολία λόγω του αντιπάλου, αλλά και των καιρικών συνθηκών. Δεν είχαμε κάποιον παίκτη που να ξεχώρισε. Ήμασταν μέτριοι. Στο τέλος είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για τη νίκη. Είχαμε και την κατοχή. Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στον ΟΦΗ, που είναι σε ανοδική πορεία. Έχει αλλάξει διάταξη και παίζει καλύτερα», είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός.
Διαβάστε επίσης...
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το ακυρωθέν γκολ του Άρη και θέλησε να περάσει στην αντεπίθεση αναφορικά με τις διαμαρτυρίες των Θεσσαλονικέων, λέγοντας σχετικά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ερώτηση. Είμαστε μία ομάδα που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ των ακυρωμένων γκολ. Τίποτε άλλο. Ένα φθηνό γκολ αυτό που δεχθήκαμε, όπως και εκείνο που σκοράραμε. Αν ρωτήσεις τους φιλάθλους μας, όλα αυτά τα γκολ έπρεπε να μετρούν. Το 80% των δικών μας γκολ που έχουν ακυρώσει, έπρεπε να έχουν μετρήσει».
Για την απουσία του Λάζαρου Ρότα ο Νίκολιτς ανέφερε: «Δεν είναι κάτι σοβαρό. Πιθανό να είναι διαθέσιμος την Τετάρτη. Λίγο πριν το ματς δεν αισθάνθηκε καλά. Είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Στο σημερινό ματς τον χρειαζόμασταν για τις σέντρες».
Τέλος, είπε για την έλλειψη συγκέντρωσης: «Σε πρώτη φάση ήταν ένα λάθος τακτικής και τοποθέτησης. Ένας παίκτης δεν είχε σωστή θέση. Υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης. Ο Άρης είχε ήδη έναν αγώνα. Ο ΟΦΗ θα έχει τρία ματς. Το ίδιο πρόβλημα έχουμε και στις διακοπές λόγω Εθνικών. Πάντα το επόμενο ματς είναι αρκετά δύσκολο».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο