Ο Διονύσης Δεσύλλας τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε όσο χρειάστηκε χθες, στάθηκε στην απόδοση των Φακούντο Πελίστρι και Ανδρέα Τετέι και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Σαντίνο Αντίνο.
Όσο… χρειάστηκε για να κερδίσει εύκολα τον Πανσερραϊκό έπαιξε ο Παναθηναϊκός, με τους Τετέι-Πελίστρι να τον κάνουν πιο γρήγορο, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.
Διαβάστε επίσης...
«Είναι ένα ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, προηγήθηκε από πολύ νωρίς και το καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός. Το ντεμπούτο του Τετέι ήταν θετικό, θα μπορούσε και να σκοράρει, καλός και ο Πελίστρι που επέστρεψε ως βασικός μετά από τον Αύγουστο. Αμφότεροι του δίνουν ταχύτητα, όπως επίσης και δύναμη ο πρώτος, συν το συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Προφανώς δεν μπορεί να πει κανείς ότι έπαιξε σούπερ ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός, αλλά μπορούσε να βάλει κι άλλο ένα γκολ. Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη φορά που έκανε πέντε αλλαγές ο Μπενίτεθ, που πήγε σε διαχείριση αφού έρχονται πολλά ματς. Ήταν η αρχή ενός δύσκολου προγράμματος για τον Παναθηναϊκό, με ένα θετικό δείγμα για την ομάδα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείς για τον Αντίνο, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι, μετά την αντιπρόταση της Γοδόι Κρους που ζήτησε ένα ποσό κάτω από οκτώ εκατομμύρια ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 20%, υπάρχει μια στασιμότητα αλλά όχι με υπαιτιότητα του «τριφυλλιού» και πως θα περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει.
Στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού, ο Δεσύλλας παρέπεμψε τις εξελίξεις για οκτάρι και αριστερό μπακ μετά την ολοκλήρωση της υπόθεσης του Αντίνο, με τον Κορόνα να δουλεύει λίγο πιο εντατικά για την δεύτερη θέση, έχοντας καταλήξει σε δύο επιλογές.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο