Άλεξ Κραλ: Μπορεί η υπόθεση του Τσέχου μέσου να είχε μπει σε τροχιά συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό, όμως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει στασιμότητα στην υπόθεση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει το οριστικό deal.
Αλλαγή στάσης από Ουνιόν και μάνατζερ
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν θέσει θέμα πριμ υπογραφής, την ίδια στιγμή που και η Ουνιόν άλλαξε τις απαιτήσεις της, ζητώντας 1,5 εκατομμύριο για να δώσει παίκτη, του οποίο το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.
Η συγκεκριμένη κίνηση έκανε τον Παναθηναϊκό να βάλει... πάγο στις συζητήσεις, μιας και πρόκειται για νέο δεδομένο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του Άλεξ Κραλ, με την υπόθεση πάντως να παραμένει ανοιχτή, αλλά οι διαφορετικές οικονομικές απαιτήσεις να φέρνουν νέες διαπραγματεύσεις για να υπάρξει συμφωνία.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο