Ολιμπίου Μορουτσάν: Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει μπει η αποχώρηση του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή από τον Άρη, με ρεπορτάζ στην πατρίδα του να θεωρούν δεδομένη την μεταγραφή του στη Ραπίντ, κάτι που ενισχύουν και οι δηλώσεις του παίκτη.

Αποκαλύψεις από μάνατζερ ξένου του Άρη - Αποχωρεί άμεσα
Intime

Όπως σημείωσε ο Τζιοβάνι Μπεκάλι η πλευρά του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε επαφές με τη Ραπίντ εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ενώ συνεργάτης του, ο Ντράγκος Σίρμπου, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον Άρη, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως το deal περιλαμβάνει εξάμηνο δανεισμό με οψιόν επέκτασης για δύο χρόνια, χωρίς άμεσο οικονομικό αντάλλαγμα προς τους Κίτρινους.

«Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό για να φύγει ο παίκτης»

«Η εταιρεία μας έχει συνομιλίες με τη Ραπίντ εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ειδικά με τον κ. Αντζελέσκου, τον πρόεδρο του συλλόγου. Αυτή τη στιγμή, ο Ντράγκος Σίρμπου, συνεργάτης μας, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης παίζει παιχνίδι και ο πρόεδρος, ο γενικός διευθυντής, όλοι θα είναι εκεί.

Με τη Ραπίντ, γενικά, συμφωνήσαμε σε ένα αξιοπρεπές συμβόλαιο για έναν παίκτη που επιστρέφει από το εξωτερικό. Είναι αλήθεια ότι ο παίκτης χάνει κάποια χρήματα, αλλά έρχεται σε μια ομάδα που αγωνίζεται για έναν τίτλο. Είναι ένας δανεισμός 6 μηνών, με οψιόν για δύο ακόμη χρόνια. Κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για να φύγει ο παίκτης από εκεί ελεύθερος. Η Ραπίντ δεν δίνει χρήματα, αλλά αν ενεργοποιηθεί η οψιόν, θα αυξήσει λίγο τον μισθό.

Είναι ένα καλό συμβόλαιο, το οποίο και ο παίκτης δέχτηκε. Θα μιλήσουμε με τη Γαλατασαράι και τον Άρη, οι οποίοι έχουν τα δικαιώματα. Ελπίζω ότι σήμερα και αύριο θα μπορέσουμε να τα κλείσουμε όλα. Ο παίκτης, γενικά, συμφωνεί να έρθει.

Η Μορούτσαν αποδέχτηκε την προσφορά της Ραπίντ, αν και ήταν επιφυλακτικός για αρκετές πτυχές. Του είπα ότι πάει σε μια ομάδα που θέλει να γίνει πρωταθλήτρια και να παίξει σε ευρωπαϊκά κύπελλα.

Στην Ελλάδα είχε έναν μεγάλο μισθό, 2 εκατομμύρια ευρώ για δυόμισι χρόνια. Αν μείνει εκεί, θα πάρει αυτά τα χρήματα, όσο κι αν παίξει. Αλλά πρέπει να παίζει αγώνα με αγώνα. Έρχονται τα πλέι οφ με την Τουρκία, η Ραπίντ θα μπορούσε να πάει στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Σίγουρα θα πάνε στα πλέι οφ, παλεύουν και για τον τίτλο. Είναι μια άλλη πρόκληση.

Φοβόταν επίσης τους οπαδούς, επειδή έπαιζε στην Στεάουα. Του είπα ότι είναι επαγγελματίας παίκτης, έπαιξε στην Στεάουα, πληρώθηκε, πήραν κάποια χρήματα, συμπεριφέρθηκε καλά μαζί τους, τώρα είναι σε διαφορετικό στάδιο. Του είπα “Παίζεις καλά, βάζεις γκολ και θα δεις τη Ραπίντ” «γκαλερί, κάτι που είναι ξεχωριστό». Είναι 26 ετών, έρχεται εδώ, μένει για δυόμισι χρόνια και στα 29 μπορεί να πάει στην Αραβία ή την Κίνα.

Η Γαλατά μας μπερδεύει, θα δούμε τι θα συμβεί απόψε, αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ καλές να καταλήξει στη Ραπίντ. Αν όλα πάνε καλά, μπορεί να υπογράψει άμεσα και να ξεκινήσει προπονήσεις τη Δευτέρα (19 Ιανουαρίου)», είπε ο μάνατζερ του Ολιμπίου Μορουτσάν στη fanatik.

Αποκαλύψεις από μάνατζερ ξένου του Άρη - Αποχωρεί άμεσα
Intime