Σύμφωνα με το γαλλικό μέσο, η ομάδα της Ligue 1 εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
Ο Μπιανκόν δεν αποτελεί βασική επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τη φετινή σεζόν, ωστόσο έχει δώσει λύσεις όποτε χρειάστηκε, μετρώντας μέχρι στιγμής 14 συμμετοχές, δύο γκολ και 865 αγωνιστικά λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις.
Διαβάστε επίσης...
Αυτό ακριβώς το προφίλ φαίνεται πως προσελκύει τη «μικρή» Παρί, η οποία δίνει μάχη για την παραμονή της στη Ligue 1 και αναζητά αξιόπιστες επιλογές για την ανασταλτική της λειτουργία. Παρ’ όλα αυτά, το δημοσίευμα σημειώνει πως οι Γάλλοι ήρθαν σε επαφή με τον Ολυμπιακό, λαμβάνοντας αρνητική απάντηση.
Ο Βάσκος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Γάλλο στόπερ, καθώς θεωρεί ότι διαθέτει σημαντικά περιθώρια εξέλιξης και μπορεί να προσφέρει περισσότερα στο άμεσο μέλλον.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο