Ακόμα και όταν δεν είναι στην καλή του μέρα ο Λεβαδειακός έχει τον τρόπο να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα… Την Κυριακή (25/1) ο Άρης ήταν σαφώς ανώτερος στο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League, αλλά το τελικό 2-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έφερε στους 35 βαθμούς την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, η οποία δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει να της ξεφύγει η 4η θέση.
Οι «κίτρινοι» αδίκησαν τους εαυτούς τους, έχασαν μέσα από τα χέρια τους μια σπουδαία νίκη και το γκολ του Κωστή στο 90’+3 τους άφησε με την πίκρα, για να διατηρηθούν στην 7η θέση με 22 πόντους.
Διαβάστε επίσης...
Προβάδισμα με Μορόν
Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του αγώνα, στο 17’ ο Μισεουί σούταρε από θέση έξω αριστερά και απέκρουσε ο Λοντίγκιν.
Στο 29’ ο Λορέν Μορόν άνοιξε το σκορ με εξ επαφής προβολή, καθώς ο Λοντίγκιν σταμάτησε δύσκολα την κεφαλιά του Σούντμπεργκ μετά το κόρνερ που εκτέλεσε από δεξιά ο Μόντσου, με τον Ισπανό φορ να προλαβαίνει τον Τσάπρα και να γράφει το 1-0.
Στο 44’ ο Ράτσιτς έπιασε ωραίο δυνατό σουτ εκτός περιοχής και δεξιά, για να διώξει δύσκολα στη γωνία του σε κόρνερ ο Λοντίγκιν, για να ισοφαρίσει ο Λεβαδειακός με το… καλημέρα στο β’ ημίχρονο. Ο Μπάλτσι έκανε μέτρα με την μπάλα, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Όζμπολτ και αυτός με διαγώνιο σουτ από θέση μέσα δεξιά σημείωσε το 1-1, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό στο δεύτερο μέρος του ματς.
Τις ευκαιρίες ο Άρης για τρίτο γκολ, το 2-2 ο Κωστή στο 93'
Στο 63’ ο Κάρλες Πέρεθ δοκίμασε την τύχη του με ένα μακρινό σουτ από δεξιά, αλλά ο Λοντίγκιν ήλεγχε την πορεία της μπάλας, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα ο Ούρος Ράτσιτς με ασύλληπτη βολίδα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων για το 2-1.
Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 78’ για τρίτο γκολ, όταν από λάθος στην άμυνα του Λεβαδειακού ο Λοντίγκιν απέκρουσε σωτήρια το κοντινό σουτ του Μόντσου, ενώ δεν μπόρεσε να σκοράρει στην εξέλιξη της φάσης ο Μορόν με τακουνάκι.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό καλό διαγώνιο σουτ από αριστερά έπιασε ο Ντούντου και ο Τσάπρας λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ μπαίνοντας στην πορεία της μπάλας. Επέμενε ο Άρης και στο 80’ ο Λοντίγκιν εξουδετέρωσε το δυνατό σουτ του Τεχέρο από δεξιά, δεν έγινε το 3-1 και στο 90’+3 ήρθε η ψυχρολουσία για τους Θεσσαλονικείς, καθώς ο Κωστή πέρασε μέσα από τρεις παίκτες, άφησε πίσω του και τον Αθανασιάδη, για να πλασάρει εύστοχα σε κενή εστία για το 2-2 και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ματσούκας (Εύβοιας) με βοηθούς τον Στεφανή (Καρδίτσας) και τον Βαλιώτη (Λάρισας), ενώ στο VAR ήταν ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) και ο Κόκκινος (Χαλκιδικής).
Κίτρινες: 8’ Ράτσιτς, 22’ Μόντσου, 41’ Γιαννιώτας (στον πάγκο), 64’ Φαντιγκά, 90’+1 Aθανασιάδης, 90’+7 Χόνγκλα - 38’ Γκούμας, 60’ Μπάλτσι, 64’ Μάγκνουσον, 68’ Παλάσιος.
ΑΡΗΣ (Μανόλο Χιμένεθ): Aθανασιάδης, Τεχέρο, Φαντιγκά, Φαμπιάνο, Σούντμπεργκ, Χόνγκλα, Mόντσου, Κάρλες Πέρεθ (90’+3 Γιαννιώτας), Μισεουί (77’ Nτούντου), Ράτσιτς (90’+3 Νινγκ), Μορόν.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λοντίγκιν, Τσάπρας, Βήχος, Μάγκνουσον, Λιάγκας (69’ Μανθάτης), Τσοκάι (84’ Λαμαράνα), Κωστή, Παλάσιος (84’ Πεντρόζο), Μπάλτσι (69’ Λαγιούς), Γκούμας (46’ Συμελίδης), Όζμπολτ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο