«Τελειώνει θετικά του Κραλ», γράφει η εφημερίδα Live Sport στο πρωτοσέλιδο της και αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και την περίπτωση του Κραλ.
Διαβάστε επίσης...
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άσος της Ουνιόν Βερολίνου προβάρει τα πράσινα, όμως, γράφει πως στον Παναθηναϊκό βλέπουν και άλλες επιλογές για αριστερό μπακ πέρα του Καμπίνι.
Η Μόλντε δεν συναινεί στην παραχώρηση του Σαμουκέλε Καμπίνι και ο Παναθηναϊκός, πιεζόμενος χρονικά, στρέφεται πλέον σε εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πάντως, δύσκολα ο εκλεκτός θα είναι ο Γκαρσία της Μαρσέιγ.
Οι «πράσινοι» είχαν προχωρήσει αρκετά την υπόθεση του Καμπίνι, με τις επαφές των τελευταίων ημερών με τη Μόλντε να είναι συνεχείς, ωστόσο η στάση του νορβηγικού συλλόγου δεν επιτρέπει την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Έτσι, στον Παναθηναϊκό αναγκάζονται να κινηθούν άμεσα για άλλη περίπτωση αριστερού μπακ, ώστε να καλυφθεί το κενό στο ρόστερ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο