Και πέμπτη αποχώρηση δρομολογείται στον Ολυμπιακό, λίγο πριν εκπνεύσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο στον Bwin ΣΠΟΡ FM, ο Σταύρος Πνευμονίδης οδεύει προς το Περιστέρι για να φορέσει τη φανέλα του Ατρομήτου με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, με τη συμφωνία των δύο συλλόγων να μην απέχει πολύ από το να ολοκληρωθεί. 

O Πνευμονίδης
ΙnTime

Ο 19χρονος εξτρέμ είχε εντυπωσιάσει στα φιλικά ματς της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ωστόσο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ σταδιακά τον έβγαλε από τα πλάνα του, με τον Πνευμονίδη να ενισχύει τον Ολυμπιακό Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Πλέον, ο νεαρός άσος ετοιμάζεται να μετακομίσει στην ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του σε επίπεδο Super League και να γυρίσει πιο έτοιμος το προσεχές καλοκαίρι στους Πειραιώτες.

Υπενθυμίζεται ότι από τον Ολυμπιακό έχουν φύγει -όλοι ως δανεικοί- οι Ρόμαν Γιάρεμτσουκ (Λυών), Ρεμί Καμπελά (Ναντ), Γκάμπριελ Στρεφέτσα (Πάρμα) και Γκουστάβο Μάνσα (Ρίο Άβε). 

O Πνευμονίδης
ΙnTime