Ο Μάριος Ηλιόπουλος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, για όσα συνέβησαν στο πρόσφατο ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Ο μεγαλομέτοχος της Ένωσης έκανε λόγο για προβοκάτσια όσον αφορά στο σκηνικό με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ενώ μίλησε και για το σκάνδαλο με τον Ντάνι Μάκελι.

Όσον αφορά στην υπερασπιστική γραμμή της ΑΕΚ διά στόματος του νομικού εκπροσώπου της, Χάρη Γρηγορίου, ήταν ότι το αφεντικό των Κιτρινόμαυρων δεν διαμαρτυρήθηκε και ότι με τη στάση του αποκλιμάκωσε την ένταση και ζήτησε την απαλλαγή του.

Ο Χάρης Γρηγορίου είπε μεταξύ άλλων:

«Το συμβάν έγινε 16 λεπτά μετά το τέλος του 90λεπτου. Ακούγονται διάφορα φίδια και υπερβολές, ο Ηλιόπουλος βγάζει πάντα διαπίστευση, ποτέ δεν έχει παρακωλύσει ροή αγώνα. Δεν είναι στον αγωνιστικό χώρο, εκεί εμφανίζεται με τη λήξη του αγώνα. Έχει την ίδια διαπίστευση με τον Καραπαπά, την κόκκινη, και είναι στον αγωνιστικό χώρο όπως ήταν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ο Ηλιόπουλος είναι ο κυματοθραύστης, ο πυροσβέστης. Δεν είναι διαμαρτυρία, είναι μια αξιολογική κρίση ότι ήταν τρελό αυτό που έγινε.

Η κόκκινη διαπίστευση του δίνει το δικαίωμα να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Εννοείται ότι δεν υπάρχει προπηλακισμός ή περιφρόνηση ή εμπαιγμός. Ζητάμε την απαλλαγή του είναι θέμα τιμής, το παραμικρό επεισόδιο δεν έγινε με τη συμπεριφορά του, στην ουσία αποκλιμάκωσε την ένταση».

"Δεν έχει παρακωλύσει ροή αγώνα ο Ηλιόπουλος- Ίδια διαπίστευση με Καραπαπά"
Intime

Η δήλωση Τσατάλη για το σκηνικό με Μεντιλίμπαρ

Ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ΑΕΚ Τάσος Τσατάλης αναφέρθηκε ως μάρτυρας, στα όσα είπε ο Ηλιόπουλος στον Χοσέ Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος του αγώνα.

«Ήμουν μαζί με τον πρόεδρο και πηγαίναμε για τις δηλώσεις. Είπε ότι είναι ντροπή, του είπε η μεταφράστρια ότι δεν ξέρει ελληνικά και της απάντησε να του μεταφέρει ότι δεν έχει κάτι μαζί του και ότι αυτό που έγινε ήταν η ντροπή του ποδοσφαίρου. Είδα να του μιλάει η μεταφράστρια και δεν είχε καμία αντίδραση».